KREMNICA – Kremnické GAGY a prehliadka mesta, 27.8.2011, sobota

18. August 2011 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

Kremnica - morovy stlpLen jedenkrát do roka sa koná v Kremnici Európsky Festival humoru a satiry KREMNICKÉ GAGY. Nakoľko Kremnica je aj bežne veľmi pekné mesto, v rámci festivalu je pohľad na ňu ešte veselší. Okrem festivalových atrakcií a dobrého jedla a pitia nás čaká aj spoločná prehliadka historickej časti mesta. Pre záujemcov budú rezervované vstupy do Múzea mincí (práve v Kremnici sa totiž nachádza najdlhšie fungujúca mincovňa Európy – založená roku 1328) a Mestského hradu. Spoločne navštívime tiež jedinečné Múzeum gýčov a uličku nosov, kde každoročne práve v priebehu festivalu odhaľujú nos jedného humoristu. Pozrite si PROGRAM podujatia a urobte si pekný a veselý výlet do Kremnice :-) .

Cena výletu: 29,00 € pre všetky vekové kategórie.
Pre stálych klientov poskytujeme rodinné zľavy!
Príplatok za prednostný výber sedadla:
3,00 € osoba.

V cene výletu
je cestovné, organizačné náklady, sprievodcovské služby a DPH. V cene výletu nie je vstupné (časť programu Kremnických gagov je zdarma), poistenie (môžete si ho doobjednať) a strava (čas na obed je samozrejmosťou).

Atrakcie, do ktorých sú rezervované vstupy:
Mestský hrad = 2,69 € dospelý, 1,34 € dôchodca, študent, dieťa.
Múzeum mincí = 2,69 € dospelý, 1,34 € dôchodca, študent, dieťa.

Stretneme sa o 9:00 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 21:00 hod. Cestovať budeme autobusom.

Ďalšie nástupné miesta: autobusová stanica Dunajská Streda – 8:00 hod., autobusová stanica Šamorín – 8:25 hod., autobusová zástavka pri VÚB Dunajská Lužná - 8:35 hod. (informujte nás vopred).

Sprevádza: Irena Chrapanová.

Počasie v Kremnici: môžete pozrieť TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

Kremnica - GAGY

Komentáre: