VIEDEŇ – Deň múzeí a galérií, 26.10.2011, streda

5. Október 2011 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

Viedeň - ParlamentV deň štátneho sviatku Rakúska budú už tradične sprístupnené ZDARMA vybrané múzeá a galérie. Preto je tento deň obľúbeným dňom návštevníkov Viedne. Zoznam múzeí a galérií, ktoré sa zapoja do tejto tradičnej akcie a budeme ich môcť individuálne navštíviť, Vám s uvedením presných otváracích hodín odovzdáme ráno v autobuse. Podľa Vášho rozhodnutia sa potom budete môcť od skupiny oddeliť, alebo ísť so sprievodcom po trase, ktorú on vyberie. Voľný vstup inzerujú: Vojensko-historické múzeum (Arzenál), Parlament a Epsteinský palác, Múzeum esperanta + Múzeum glóbusov, Sieň Národnej knižnice, Múzeum architektúry, Secesný kostol Otta Wagnera v Steinhofe, Múzeum hodín, Múzeum papyrusov, Múzeum úžitkového umenia, Rímske múzeum, Viedenské múzeum Hermesvilla, Viedenské múzeum Karlsplatz, Vlastivedné múzeum.

Cena výletu: 20,00 pre všetky vekové kategórie.

V cene výletu je cestovné, organizačné náklady, sprievodcovské služby a DPH. V cene výletu nie je poistenie (môžete si ho doobjednať) a strava (čas na obed je samozrejmosťou).

Stretneme sa o 9:00 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 18:00 hod. Cestovať budeme autobusom.

Sprevádza: Janetta Jánošková.

Počasie vo Viedni: môžete pozrieť TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

Viedeň - Arsenal

Komentáre: