GYŐR – Vianočné trhy a termálne kúpele, 6.12.2014, sobota

6. September 2013 - bartovicova  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

Wikipedia Belvaros Gyor - kópiaPo peknej a zaujímavej prechádzke historickým centrom kúzelného barokového mestečka, ktorého rekonštrukcia získala cenu a veľa domov je tu chránených, navštívime rozkošné vianočné trhy, ktoré sú rozprestreté po malebných uličkách a námestiach historického centra. Trhy sa pýšia množstvom zaujímavých ručne vyrábaných darčekov a ozdôb, ale aj chutnou gastro ponukou, ktorá len potvrdzuje dobré chýry o maďarskej kuchyni. Po obede nás čaká príjemný relax v moderných termálnych kúpeľoch Rába Quelle. Nájdeme tu 5 zážitkových bazénov, 40 vodných atrakcií, masážne trysky, 2 obrie tobogany, jaskyne, vodopády a vodný bar. 65°C teplá liečivá voda, ktorá tu pramení, je schladená na 36-38°C v dvoch sedacích bazénoch. Ďalšie 2 bazény s vodou teploty 35-36°C sú vhodné aj na plávanie a majú aj vonkajšiu časť. Nočnú atmosféru v “romantik” bazéne (s hviezdičkami nad hlavou) si môžeme užiť aj cez deň. K dispozícii je aj detský zábavný bazén. Voda sa odporúča pri ochoreniach kĺbov, pohybového ústrojenstva, akútnych gynekologických problémoch; tiež vo forme pitnej kúry pri tráviacich problémoch a zníženej funkčnosti štítnej žľazy. Kúpele sú bezchlórové! Priamo v areáli sa nachádza bar s nápojmi a samoobslužná reštaurácia :-) .

Cena výletu: 20,00 € pre všetky vekové kategórie.
Príplatok za prednostný výber sedadla:
3,00 € osoba.

Ceny vstupného:
- Rába Quelle kúpele: 3-hod. vstupenka – dospelý =  8,00 €; dôchodca a dieťa do 16 r. = 7,00 €;
Atrakcie nie sú povinné, z organizačných dôvodov však vstupné vyberáme vopred pri platbe za výlet.
- Záhrada so saunami (5 fínskych sáun, 2 parné kabíny, jakuzzi, sauna s aromaterapiou, 2 infra kabíny, teplá ľavica, masážne kreslo a soľná jaskyňa): osoba = 6,50 € (je možné zaplatiť aj na mieste podľa záujmu).

V cene výletu je pohodlné cestovanie klimatizovaným autobusom, organizácia, sprievodcovské služby a DPH. V cene výletu nie je vstupné, poistenie (môžete si ho doobjednať) a strava.

Stretneme sa9:00 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 19:00 hod.

Sprevádza: Irena Chrapanová.

Počasie v Győri: môžete  pozrieť TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

Už sme realizovali:
GYÖR – povianočný relax / termál, 27.12.2009, nedeľa
GYÖR – vianočné trhy a termálne kúpele, 10.12.2011, sobota

Wikipedia - Rába Quelle

Komentáre:

2 reakcií to “GYŐR – Vianočné trhy a termálne kúpele, 6.12.2014, sobota”

  1. curna - 23. November 2014, 14:47

    zdravim aka je cena bez kupania

  2. Mária Beňušová LIBER s. r. o. - 26. November 2014, 0:47

    Dobrý deň, cena výletu je 20,00 € bez kúpania a sauny.