FOTO PREZENTÁCIA – SRÍ LANKA, 13.1.2016, streda (17:00 – je možné prísť aj neskôr)

7. Január 2016 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

AKF sri_web004Už tak trocha tradične sa stretneme pri chutnom srílanskom čaji v príjemných priestoroch reštaurácie Gallery restaurant PRO.Laika. Jej výborné vybavenie nám umožní zhliadnuť spoločne fotografie zo Srí Lanky, krajiny, ktorá ponúka veľa atrakcií pre milovníkov histórie aj prírody, pre vášnivých fotografov, pre športovcov, pre rodiny s deťmi a samozrejme aj pre tých, čo sa chcú len relaxovať či príjemne sa uvolniť pri cvičení jogy a prechádzkach po piesočnatej pláži. Srdečne pozývame všetkých záujemcov o zájazd na Srí Lanku. Rovnako tých, ktorí majú záujem naše zájazdy inzerovať či predávať. Tiež sa potešíme účasti minulých účastníkov našich zájazdov, lebo si tak spoločne zaspomíname a pozrieme si im dobre známe miesta, no tiež fotografie, ktoré ešte nevideli. V neposlednom rade vítame aj tých, ktorí chcú s nami cestovať aspoň takto virtuálne :-)

AKF sri_web001Reštaurácia má premietaciu techniku a ozvučenie, takže všetci budú dobre vidieť aj počuť. Aby bolo pre každého miesto, prosíme Vás o vypĺňanie prihlášky. Účasť po prihlásení nie je záväzná, len prosíme, aby ste sa v prípade zmeny programu odhlásili a uvolnili miesto ďalším záujemcom.

Cena vstupného: ZDARMA

V cene je zahrnutá 2-hodinová prezentácia vrátane diskusie a prezentačné materiály. V cene nie je prípadné občerstvenie (reštaurácia varí chutne :-) ).

Adresa reštaurácie: Gallery restaurant PRO.Laika, Palackého 14, Bratislava.

Stretneme sa o 17:00 hod. priamo na adrese reštaurácie. V prípade záujmu o neskorší príchod uveďte toto do poznámky. Fotografie Vám radi ukážeme aj na konci prezentácie. Pre záujemcov zostaneme aj do 20:00 hod.

Prezentáciu vedie: Irena Chrapanová.

Prihlásiť sa: môžete TU.

AKF sri_web016

Komentáre:

3 reakcií to “FOTO PREZENTÁCIA – SRÍ LANKA, 13.1.2016, streda (17:00 – je možné prísť aj neskôr)”

  1. Veronika Čejková - 8. Január 2016, 9:28

    Milá pani Irenka, prajem šťastný nový rok a veľa úspechov v pracovnom – liberáckom i súkromnom poli.
    Rada prídem, teším sa na prezentáciu krajiny.
    Veronika Čejková

  2. chrapanova - 11. Január 2016, 1:45

    Dobrý deň, pani Veronika.
    Veľmi pekne ďakujem za želanie a teším sa na Vás v stredu :-)
    Už Vás nahlásila Alenka Horsáková.
    Irena Chrapanová

  3. Danica Hlavová - 11. Január 2016, 7:55

    Prihlasujem sa na prezentáciu v stredu 13.1.2016