VIEDEŇ – deň múzeí a galérií, 26.10.2009, pondelok

30. September 2009 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

Viedeň - ParlamentV deň štátneho sviatku Rakúska budú už tradične sprístupnené ZDARMA vybrané múzeá a galérie. Preto je tento deň obľúbeným dňom návštevníkov Viedne. Zoznam múzeí a galérií, ktoré sa zapoja do tejto tradičnej akcie a budete ich môcť individuálne navštíviť, Vám s uvedením presných otváracích hodín odovzdáme ráno v autobuse. So slovensky hovoriacim sprievodcom budete môcť prejsť nasledujúce: Vojensko-historické múzeum (Arzenál), Parlament, Múzeum esperanta + Múzeum glóbusov, Sieň Národnej knižnice. Voľný vstup inzerujú tiež: Centrum architektúry Viedeň, Kostol Otta Wagnera am Steinhof, Múzeum hodín, Múzeum papyrusov, Múzeum úžitkového umenia, Rímske múzeum, Viedenské múzeum Hermesvilla, Viedenské múzeum Karlsplatz a Vlastivedné múzeum.

Cena výletu: 19,00  (572,39 Sk) pre všetky vekové kategórie.

V cene výletu je cestovné, organizačné náklady a sprievodca. V cene výletu nie je poistenie (môžete si ho priobjednať) a strava (čas na obed je samozrejmosťou).

Stretneme sa o 8,00 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 19,00 hod. Cestovať budeme autobusom.

Sprevádza: Zuzana Kutlíková.

Počasie: môžete pozrieť TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

Viedeň - Arsenal

Komentáre: