VIEDEŇ – Deň múzeí a galérií, 26.10.2010, utorok

27. September 2010 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

Viedeň - Parlament bez ľudíV deň štátneho sviatku Rakúska budú už tradične sprístupnené ZDARMA vybrané múzeá a galérie. Preto je tento deň obľúbeným dňom návštevníkov Viedne. Zoznam múzeí a galérií, ktoré sa zapoja do tejto tradičnej akcie a budeme ich môcť individuálne navštíviť, Vám s uvedením presných otváracích hodín odovzdáme ráno v autobuse. Podľa Vášho rozhodnutia sa potom budete môcť od skupiny oddeliť, alebo ísť so sprievodcom po trase, ktorú on vyberie. Voľný vstup inzerujú: Vojensko-historické múzeum (Arzenál), Parlament, Múzeum esperanta + Múzeum glóbusov, Sieň Národnej knižnice, Centrum architektúry Viedeň, Kostol Otta Wagnera am Steinhof, Múzeum hodín, Múzeum papyrusov, Múzeum úžitkového umenia, Rímske múzeum, Viedenské múzeum Hermesvilla, Viedenské múzeum Karlsplatz a Vlastivedné múzeum. Okrem centra plánujeme zájsť aj do areálu Schönbrunn!

Cena výletu: 13,50  pre všetky vekové kategórie.
V skupine budú aj žiaci ZŠ.

V cene výletu je cestovné, organizačné náklady, sprievodcovské služby a DPH. V cene výletu nie je poistenie (môžete si ho doobjednať) a strava (čas na obed je samozrejmosťou).

Stretneme sa o 9:00 hod. na autobusovej zastávke “Zochova” pri starom rozhlase (smer Nový most). Návrat plánujeme na 18:00 hod. Cestovať budeme autobusom.

Ďalšie nástupné miesta: V prípade záujmu je možné nastúpiť a vystúpiť aj v Kútoch. Ohľadom presného miesta, času a ceny sa informujte v prihláške alebo telefonicky: 0903 755 096.

Sprevádza: Janetta Jánošková.

Počasie vo Viedni: môžete pozrieť TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

Viedeň - Arsenal

Komentáre:

Jedna reakcia to “VIEDEŇ – Deň múzeí a galérií, 26.10.2010, utorok”

  1. Zuzana Cintulová - 14. Október 2010, 18:34

    Dobrý deň, prosím vás o cenovú ponuku na jednu osobu na výlet do Viedne 26. 10. z Čárov ( SENICA)a späť aj so slovenskou sprievodkyňou. Spojíme sa ešte s jednou základnou školou a zaplníme celý autobus, presný počet vám dám vedieť v pondelok. S pozdravom Cintulová – Šimeková.
    P.S.Pre istotu píšem dva razy:)