VIEDEŇ – Vianočné trhy a prehliadka Dómu, 19.12.2010, nedeľa

5. November 2010 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

Vieden - vianocna vyzdoba - kópiaNaše každoročné putovanie po vianočných trhoch začneme v Hainburgu, kde je trh malý, domáci a útulný, s priaznivými cenami a kvalitným punčom. Následne sa presunieme do centra Viedne, kde budeme v rámci prechádzky postupne navštevovať jej vianočné trhy vrátane toho najnavštevovanejšieho = Christkindlmarkt pri radnici. Zastavíme sa tiež v zaujímavých kostoloch vrátane Dómu svätého Štefana, kde budeme môcť absolvovať prehliadku katedrály alebo jej podzemia. Tí, ktorí ešte nevideli aktuálnu výstavu venovanú Michelangelovi, budú mať možnosť navštíviť galériu Albertina (okrem diel z jej zbierky sú tu aj diela zapožičané z amerických a európskych múzeí a zo súkromných zbierok / nie len ukážky vlastnej tvorby, ale aj ostatných umelcov, ktorí sa majstrovým dielom inšpirovali). Ostatní budú môcť venovať čas vianočným koncertom v starej radnici, navštíviť s deťmi dielne na výrobu darčekov alebo len maškrtiť v cukrárni či nakupovať posledné darčeky, ozdoby na stromček a dobrôtky na vianočný stôl.

Cena výletu: 19,00 € pre všetky vekové kategórie.
Príplatok za prednostný výber sedadla: 3,00 € osoba.

Vstupenka na výstavu v Albertine: 7,00 € osoba v skupine nad 19 rokov, do 19 rokov je vstup zdarma, individuálny vstup – 9,50 €, dôchodca do 60 rokov – 8,00 €.
Vstupenka na prehliadku Dómu svätého Štefana (buď katedrála alebo katakomby): 4,50 € – dospelý, 2,50 € – študent do 18 rokov, 1,50 € – dieťa do 14 rokov.

V cene výletu
je cestovné, organizačné náklady, sprievodcovské služby a DPH. V cene výletu nie sú vstupenky (peniaze výnimočne vyberieme na mieste podľa záujmu), poistenie (môžete si ho doobjednať) a strava (čas na obed je samozrejmosťou).

Stretneme sa o 9:00 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 19:00 hod. Cestovať budeme autobusom.

Sprevádza: Dagmar Gubová a Irena Chrapanová.

Počasie: môžete pozrieť TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

Vieden - vianocny stanok

Komentáre:

Jedna reakcia to “VIEDEŇ – Vianočné trhy a prehliadka Dómu, 19.12.2010, nedeľa”

  1. Ing. Pinkava - 15. December 2010, 7:29

    Ďakujem Vám za poskytovanie ponúk zájazdov zua rok a prajem Vám príjemné a pohodové sviatky Vianočné ako aj šťastný dobrý celý rok 2011 hľavne šťastnú ruku vo vyberaní nových zájazdov. Mal som príležitosť s Vami iba pri výlete na Baťov kanál, ktorý Ste organizovali na nášu požiadavku a musím poďakovať za perfektné prevedenia a organizáciu. S pozdravom Pinkava.
    P.S. Aj by som možno rozmýšľal nad tým výletom do Viedne ale nie som dôchodca do 60 rokov ale vyše 60 rokov.(v vstupenke na výstavu do Albertína).
    (to berte iba ako podpichnutie).