BÜKFÜRDŐ A FERTŐD – kúpele a kaštieľ, 26.3.2011, sobota

22. Január 2011 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

Fertöd - zámok leteckyLiečebné kúpele Bükfürdő patria medzi najväčšie a najznámejšie kúpele Maďarska. Obsah minerálov v ich vode je vynikajúci predovšetkým na liečbu ochorení pohybového ústrojenstva (reuma, chronické ochorenia pohybového ústrojenstva, pooperačné ortopedické ošetrenia, rehabilitácie, vyčerpanosť a iné). Vďaka vysokému obsahu kyseliny uhličitej majú dobrý vplyv aj na tráviaci trakt a na všeobecné osvieženie sa. Otvorené sú celoročne. Disponujú vonkajšími aj vnútornými bazénmi, menším plávacím bazénom, aj veľmi teplými sedacími bazénmi. Za príplatok býva možné aj bicyklovanie vo vode. Po ceste do kúpeľov sa však najskôr zastavíme vo Fertőde, kde si so sprievodcom prejdeme nádherný barokový zámok Esterházyovcov a pripomenieme si geniálneho hudobníka Josefa Haydna, ktorý tu zložil jednu zo svojich najznámejších symfónií – Rozlúčkovú. Nahliadneme aj do zámockej záhrady.

Cena výletu: 36,50 € dospelý,
34,50 € dôchodca a študent,
30,50 € dieťa.

V cene výletu
je zahrnuté cestovné, vstupné do kaštieľa aj do kúpeľov, organizačné náklady, sprievodcovské služby a DPH. V cene výletu nie je zahrnuté poistenie (môžete si ho priobjednať) a strava.

Stretneme sa
o 8:00 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 20:30 hod. Cestovať budeme autobusom.

Sprevádza: Johanna Kovačiková
 
Počasie vo Fertöde: môžete pozrieť TU.
 
Prihlásiť sa: môžete TU.

Bükfürdö - kúpele

Komentáre:

4 reakcií to “BÜKFÜRDŐ A FERTŐD – kúpele a kaštieľ, 26.3.2011, sobota”

  1. Peter Ország - 1. Marec 2011, 19:05

    Na menovaný zájazd objednávam dva miesta – dôchodca, študent
    Ďakujem

  2. Lucia Augustinová - 2. Marec 2011, 18:03

    1 miesto si prosím objednať
    Ďakujem

  3. chrapanova - 3. Marec 2011, 12:16

    Výlet sa uskutoční určite! Prosíme všetkých záujemcov, aby vyplnili riadne prihlášky: http://www.liber.sk/?page_id=96 a pre kontrolu správnosti si zaškrtli v závere zaslanie kópie na vlastnú mailovú adresu. Ďakujeme!
    Irena Chrapanová, CK LIBER

  4. chrapanova - 23. Marec 2011, 13:26

    Pre tých, ktorí už zámok vo Fertőde navštívili a neželajú si ho vidieť znova, ponúkame zľavu z ceny a možnosť nahradiť prehliadku zámku prechádzkou po zámockej záhrade a občerstvením v blízkej reštaurácii.
    Irena Chrapanová, CK LIBER