BRATISLAVA – 5. vychádzka loďou do Danubiany, 29.7.2012, nedeľa

19. Jún 2012 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

Danubiana sochaLoďou do galérie Danubiana zájdeme spoločne v rámci obľúbenej letnej vychádzky spojenej s plavbou po Dunaji. Za pomerne krátky čas a bez nároku na veľké chodenie tak zažijeme prehliadku okolia Dunaja po ceste z prístavu do Danubiany aj prehliadku celého areálu galérie. Zoznámime sa s jedinečným priestorom poloostrova na Dunaji aj so sochami v jeho parku. Prejdeme tiež aktuálnu výstavu BEAUTIFUL ART, ktorá je mimoriadnou prezentáciou krásnych obrazov zo zbierky samotného donátora Danubiany, holandského zberateľa a podporovateľa umenia Gerarda Meulensteena. Bude čas aj na kávičku či drobné občerstvenie v príjemnom galerijnom bufete. Tiež na prípadné nákupy vo veľmi pestro zásobovanom galerijnom obchode. Vychádzka je vhodná pre všetky vekové kategórie. Nároky na chôdzu budú skutočne minimálne. Plavba loďou trvá 45 minút tam (po prúde) a 75 minút nazad (proti prúdu). Na areál Danubiany nám teda zvýši 1 a 3/4 hodiny.

Cena vychádzky:
13,00 € dospelý; 9,00 € dôchodca nad 60 rokov, študent do 26 rokov (potrebný preukaz), dieťa; zdarma dieťa do 2 rokov bez nároku na miesto.

V cene vychádzky je vstupenka na loď a do galérie Danubiana, organizácia, sprievodcovské služby po celý čas vychádzky a DPH. V cene vychádzky nie je poistenie (môžete si ho doobjednať) a strava.

Stretneme sa o 13:30 hod. na Fajnorovom nábreží 2 (pred osobným prístavom). Loď odpláva o 14:00 hod.! Vychádzku ukončíme o 17:45 hod. na výstupisku lode pri Starom moste.

Sprevádza: Viera Jančušková.

Počasie v Bratislave: môžete pozrieť TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

Pre veľký záujem vychádzku o mesiac opakujeme: 26.8.2012.

Danubiana zhora

Komentáre: