VIEDEŇ a SCHÖNBRUNN – Veľkonočné trhy, 29.3.2013, sviatok

15. Február 2013 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

LIBER IMG_9177

Výlet bol z dôvodu zlej dopravnej situácie zrušený. Ako náhradu ponúkame iné výlety do Viedne a do Rakúska. Rozmýšľate, ako si spríjemníte tohtoročnú Veľkú noc? Ponúkame Vám možnosť navštíviť na Veľký piatok tradičné veľkonočné trhy v Rakúsku. Začneme v areáli zámku Schönbrunn, kde budeme mať možnosť na Veľkonočnom trhu na zámku obdivovať zručnosť tradičných majstrov: ručne vyšívané obrusy, veľkonočné dekorácie vrátane vajíčok zdobených rôznymi technikami, ako aj výrobky z dreva. Nielen oči, ale aj maškrtný jazýček potešia domáce špeciality okolitých regiónov: všakovaké výrobky z medu, cukrovinky, koláče. Pre záujemcov tiež vopred rezervujeme prehliadku zámku :-) Popoludní sa prejdeme historickým centrom jarnej Viedne. Spoločne navštívime ďalší veľkonočný trh, Trh umeleckých remesiel Am Hof so širokou ponukou remeselných výrobkov a zaujímavostí viažúcich sa k Veľkej noci. Tiež trh s najväčšou kopou vajíčok v strednej Európe, s hudbou a atrakciami pre deti, Freyung a Staroviedenské trhy. Za prezretie budú určite stáť aj sviatočne vyzdobené kostoly. Preto veríme, že takto príjemne strávený deň na čerstvom vzduchu nám dodá energiu a na Veľkonočný pondelok budeme mať všetci zdravý úsmev na tvári.

Cena výletu: 19,00 € pre všetky vekové kategórie.
Príplatok za prednostný výber sedadla: 3,00 € osoba.

Ceny atrakcií (vyberte si len jednu!):
- Imperial Tour = 22 izieb zámku, cca 35 minút, audio guide v češtine: 10,50 € osoba, 7,50 € dieťa (6-18 rokov);
- Grand Tour = 40 izieb zámku, cca 50minút, audio guide v češtine: 13,50 € osoba, 9,50 € dieťa (6-18 rokov);
- Sisi tiket = Grand Tour + Múzeum Sisi Hofburg vrátane cisárskych apartmánov a zbierky striebra + Múzeum nábytku (odporúčame všetkým, ktorí sa plánujú zúčastniť výletu “VIEDEŇ – Po stopách Sisi” = vstupenka platí 1 rok, takže je možné zámok navštíviť teraz a ostatné expozície neskôr): 23,50 € osoba, 14,00 € dieťa (6-18 r.).
Atrakcie nie sú povinné
, ale z organizačných dôvodov vyberáme vstupné vopred.

V cene výletu je pohodlné cestovanie luxusným autobusom, organizácia, sprievodcovské služby po celý čas výletu a DPH. V cene výletu nie je vstupné na atrakcie, poistenie (môžete si ho doobjednať) a strava (čas na obed je samozrejmosťou).

Stretneme sa o 9:00 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 18:00 hod.

Sprevádza: Dagmar Gubová.

Počasie vo Viedni: môžete  pozrieť TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

LIBER Vieden - Schonbrunn

Komentáre: