VIEDEŇ a SCHÖNBRUNN – Veľkonočné trhy, 18.4.2014, sviatok

22. Január 2014 - bartovicova  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

LIBER IMG_9174 smallRozmýšľate, ako si spríjemníte tohtoročnú Veľkú noc? Ponúkame Vám možnosť navštíviť na Veľký piatok tradičné veľkonočné trhy v Rakúsku. Začneme v areáli zámku Schönbrunn, kde budeme mať možnosť na Veľkonočnom trhu na zámku obdivovať zručnosť tradičných majstrov: ručne vyšívané obrusy, veľkonočné dekorácie vrátane vajíčok zdobených rôznymi technikami, ako aj výrobky z dreva. Nielen oči, ale aj maškrtný jazýček potešia domáce špeciality okolitých regiónov: všakovaké výrobky z medu, cukrovinky, koláče. Pre záujemcov tiež vopred rezervujeme prehliadku zámku :-) Popoludní sa prejdeme historickým centrom jarnej Viedne. Spoločne navštívime ďalší veľkonočný trh, Trh umeleckých remesiel Am Hof so širokou ponukou remeselných výrobkov a zaujímavostí viažúcich sa k Veľkej noci. Tiež trh s najväčšou kopou vajíčok v strednej Európe, s hudbou a atrakciami pre deti, Freyung a Staroviedenské trhy. Za prezretie budú určite stáť aj sviatočne vyzdobené kostoly. Pre tých, čo ešte nevideli Fabergého vajíčka, je tu posledná možnosť navštíviť výstavu cárskych klenot. Preto veríme, že takto príjemne strávený deň na čerstvom vzduchu nám dodá energiu a na Veľkonočný pondelok budeme mať všetci zdravý úsmev na tvári.

Cena výletu: 19,00 € pre všetky vekové kategórie.
Príplatok za prednostný výber sedadla: 3,00 € osoba.

Ceny vstupného:
1. Schönbrunn (vyberte si len jednu možnosť!):
A. Imperial Tour = 22 izieb zámku, cca 35 minút, audio guide v češtine: dospelý 11,50 €, dieťa (6-18r.) 8,50 €;
B. Grand Tour = 40 izieb zámku, cca 50minút, audio guide v češtine: dospelý 14,50 €, dieťa (6-18r.) 9,50 €;
C. Sisi tiket = Grand Tour + Múzeum Sisi Hofburg vrátane cisárskych apartmánov a zbierky striebra + Múzeum nábytku (odporúčame všetkým, ktorí sa plánujú zúčastniť výletu “VIEDEŇ – Po stopách Sisi” = vstupenka platí 1 rok, takže je možné zámok navštíviť teraz a ostatné expozície neskôr): dospelý 25,50 €, dieťa (6-18r.) 15,00 €;
D. bez vstupu do zámku: o to dlhší čas strávený na trhu, príp. pri šálke kávy.
2. Fabergé = dospelý (skupina nad 10 osôb) 10,00 €; dieťa a študent do 19 rokov zdarma. Žiadna zľava pre dôchodcu ani ZŤP sa neuplatňuje, nakoľko skupinová zľava je výrazne nižšia.
Atrakcie nie sú povinné. Vstupné vyberáme podľa Vášho záujmu pri platbe za výlet. Prosíme Váš výber uviesť do poznámky v prihláške (napr. 1A + 2).

V cene výletu je pohodlné cestovanie klimatizovaným autobusom, organizácia, sprievodcovské služby a DPH. V cene výletu nie je vstupné a poistenie (môžete si ho doobjednať) a strava (čas na obed je samozrejmosťou).

Stretneme sa8:30 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 18:30 hod.

Sprevádza: Dagmar Gubová.

Počasie vo Viedni: môžete  pozrieť TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

LIBER Schoenbrunn 4_upraveny

Komentáre:

Jedna reakcia to “VIEDEŇ a SCHÖNBRUNN – Veľkonočné trhy, 18.4.2014, sviatok”

  1. Nonna Futrikaničová - 11. Marec 2014, 22:42

    Prosim este prihlasit Muraschko Juliu
    A vyberame variantu A imperial…